Hobby & inspirasjon Blogger Awards

Jeg har blitt nominert til å bli med i kåringen av inspirerende hobbybloggere fra Norge.

Nå kan du bli med å stemme på din favoritt blant de nominerte hobbybloggene. Gå inn og les de ulike bloggene og stem på den du liker best.

 inspirerende hobbybloggere


Hvilken blogg inspirerer deg mest? Muligheten for å stemme er fram til 15. mars 2016

Konkuransen er over.

Tusen takk til alle som gir meg sin stemme.

Hva er Saleduck Hobby og inspirasjon Blogger Awards?

Hobby og Inspirasjon Blogger Awards er en norsk bloggkonkurranse hvor norske hobbybloggere konkurrerer om førsteplassen og en premie på hele 5000 kr. Vi har plukket ut norske bloggere som poster inspirerende blogginnlegg og deler nytiig læredom til sine lesere. På disse bloggene kan man få inspirasjon til sitt neste verk og utvikle seg selv innen sin hobby.

Hvordan fungerer Hobby- og inspirasjon Blogger Awards?

Stem på din favoritt blant de nominerte hobbybloggene. Gå inn og les de ulike bloggene og stem på den du liker best. Hvilken blogg inspirerer deg mest? Den bloggen som får flest stemmer vil vinne 5000 kr. Vi vil i tillegg dele ut premier for andre- og tredjeplass.

Hvem er Saleduck?

Har du ikke hørt om oss enda? Saleduck er allerede i 9 andre land. Vi hjelper nordmenn med å spare penger når de handler på nett. Gå inn på våre nettsider for å finne de beste rabattkoder og tilbud når du handler på nett. Vi jobber hver dag for at nordmenn skal kunne spare penger når netthandel.


Ingen kommentarer

Drevet av Blogger.