Nye campingvogna vår

Da var vi på plass på campingen igjenn med nyvogna vår en Adria Adora 613HT - 2014 modell, og vi er så fornøyde atte...

Denne vogna passer oss midt i blinken - jeg har fått et fint kjøkken - vi har fått bedre plass både på lengden og bredden i forhold til den gamle vogna vi hadde.

Adora 613ht  har sittegruppen midt i, kjøkkenet foran under et herlig stort vindu, utstyrt med kjøleskap, fryser, gassovn, steikovn, mikro og alskens skuffer og hyller.


I sittegruppa fikk vi plass til en 32 tommers tv så lett som ingenting hengt på veggen nå (på bildet står tv på vanlig fot) slik at vi kan se tv enten fra salongen eller fra senga. Ellers var bordet slik at det kan snus hvor en vil ha det og stille på høyden om en ønsker det og.Sengene er det to av nest bakerst, men kan lage dobbeltseng av sittegruppa og :-)
Bakerste delen av vogna har dusj på venstre side, vask og speil på midten mens toalettet er på høyre side.


Andre spesifikasjoner jeg synes er bra er gulvvarmen, all skapplassen og all annen oppevaringsløsninger under senger og sittegruppe. Det fulgte også med et teppegulv som vi kan legge på til vinteren formsydde tepper til alle gulvflater.

Med vogna fulgte det også med 4 meter markise som det er vegger på med plass til spisebord kjøkkenbenk og stort kjøleskap.Vi kjøpte også med et isabella fortelt som er helt nytt, men siden de var sluttet å produsere 2015 modellen får vi et som er 2016 modell. :-)
Vi tenker nå at vi kun skal bruke markisa resten av høsten og til våren før vi tar i bruk det nye fortelet.

Vogna ble kjøpt på Mysen Caravan og makan til service og god kommunikasjon skal en lete lenge etter. Denne vogna kommer til å bli vår yndlig de neste årene tenker jeg.

Fortsatt god sommer!


2 kommentarer:

  1. Kjempefin og mye plass. Gratulerer!
    God sommer videre til deg også :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer masse, måtte den bringe dere mye glede :)
    Hilsen fra Anette

    SvarSlett

Drevet av Blogger.