Flytte sjau er også en måte å rydde på.

Det er ikke bare bare denne flyttingen som vi har holdt på med i de siste dagene, må jo innrømme at jeg er jo ikke akkurat 20 år i dag neida, jeg er nok ikke det. Nå sitter jeg her sånn passe mørbanket i både armer og bein, det verste er hendene (som jeg bruker til strikking)

Den leiligheten vi flyttet fra var jo ikke så vanskelig, for jeg hadde allerede startet i juni/juli å pakke ned en masse ensker med saker og ting som vi ikke trengte de mnd vi ventet på den nye leiligheten her. I mellomtiden bodde vi jo på campingen og koste oss skikkelig der.

Så kom flyttehverdagen med å få alt over fra den ene leiligheten til den andre, gikk jo sånn noenlunde uten å bli for sliten, hadde både tid til å strikke noen mariusluer og avslutte ei jakke i alpakka. Men så startet vaskingen ja den innmari. fo.... vaskingen av den ene leiligheten - og så den andre som ikke var rengjort før vi flyttet inn. Phu, gulvene var de verste de har jeg nå holdt på med i ca 2-3 dager med gammeldags skrubb såpe og vann, på kne eller den stillingen som jeg kom på å bruke der og da.

 Så nå sitter jeg her med slitne hender men de har nå klart å bli tørre nå i kveld da - og jeg har jo så lyst å fortsette på de pulsvantene som jeg var begynt på før jeg startet det hele, eller den orange lua jeg har hatt liggende siden tidligere i sommer. Må vel bare holde meg unna strikkepinnene, foreløpig,... iallefall til i morgen tenker jeg.


Det gikk jo helt greit å få flyttet alle produktene - heldigvis :-), har sortert de i trådkuver i dag - votter her - lester der - sjal og diverse kjoler her og der.  Så der får de ligge inntil videre. De ligger jo godt der luftig og fint - uten støv, for over det hele har jeg et par kleder som de ligger under.
Når jeg selv så hvor mye rart jeg har laget så måtte jeg jaggu se et par ganger, der lå det iallefall 13 mariusluer, og massevis av - tova votter, mønstervotter og andre votter til både små hender og litt større hender hihi.. Der var det sannelig nisser og påske harer, kluter, vinvesker pluss mye mere, og gud bedre tenkte jeg, hva er det jeg ikke har laget.

Hadde jo en del på garnlagret også som bare måtte bli med på reisen selvfølgelig, dette har jeg sortert litt på forhånd, men må nok ta en dag å få orden på dette og. :-) lover - ja hvis det ikke strikkes opp først. Hi hi - For nå klør det etter noen dager uten strikkepinner i hendene.

Nå er det veldig godt å kunne sette seg ned og bare slappe av og nyte et rent nytt hjem med stearinlys og annen kos. Nå slapper jeg endelig av og gleder meg til å starte med pinner igjenn, men først så gjelder det å få unnagjort de to ufoene som ligger her og venter på å bli ferdige. Håper også at det ikke ble for mye feilskriving i teksten her - greier ikke lese gjennom for nå lukkes mine øyne snart. Ja bildet også ble vel ikke helt så bra, med blits og sto på en stol for å få tatt det.. :-)

Ønsker alle ei riktig fin natt...

Ingen kommentarer

Drevet av Blogger.