Bygging av sommersted er vel også et slags håndarbeide :-)

Nå har vi holdt på med å rigge til campingen vår for i år og har nå fått vogna på plass, teltet opp, gulvet lagt og satt inn en del møbler har kommet nesten på plass. Har blitt lite strikking og forsinkelser på både det ene og det andre, men festdrakten fra nordland fikk jeg nå ferdig omsider, den ligger i forrige innlegget, og venter ennå på ny eier.

Strikkingen har jeg måtte gjøre i bilen de siste dagene på tur til og fra, samt kveld og litt natterstid. Så da har jeg valgt noe enkelt denne gangen og da falt valget på marius selekjolen som jeg nesten kan strikke nesten i blinde nå etter alle mariusluene jeg har strikket i vinter.

I morgen er det tid for kjøleskap og rigge til en liten kjøkkenkrok ute i forteltet + litt finjusteringer av gulvet osv.

En annen ting er hvor skal jeg ha alt garnet jeg skal ha med meg i år, det krever en grundig planlegging for strikkekroker MÅ jeg jo bare ha. :-)

Da vil jeg bare få ønsket alle ei riktig flott helg selv om halve helga snart er over. :-)

1 kommentar:

  1. Jeg liker å strikke i bilen eller tog - landskap svinge og passere og strikkestykke vokser :-))
    Spennende å se kjolen. Ønsker dere god fortgang med arbeider på campingplassen, det blir en hyggelige tid ute... håper det blir varm hurtig. Hilsen sender deg Viola. Ha en riktig fin søndag.

    SvarSlett

Drevet av Blogger.