2 mariusluer på et blunk

Disse mariusluene har jeg nå strikket de siste par dager, har sittet ute i halve går og i hele dag i strålende solskinn og strikket.

Skikkelig flott påskevær vi har her hos oss nå (bank i bordet), snø skal vi se langt etter, det finnes sikkert en kjøretur herifra, men akkurat nå klarer jeg meg foruten den.Fargene manglet i butikken min så da var det godt å få litt påfyll av de igjen. Aner ikke hvor mange av disse mariusluene jeg har strikket nå men noen har det blitt. Disse fagene forsvinner jo også som dugg for sola, så da er det greit å ha de klare.
På Marius luene er bare fargene snudd litt på, den blå er i vanlig str. og den hvite er baggy kan jeg vel trygt si med sine 30,5 cm lengde. Begge luene er strikket i tynn alpakka i voksen str. med vidde på vrangbåndet med 23 cm og kan strekkes til ca 30 veldig myke og gode og myke.


Ønsker du å handle noe av det jeg lager finner du link til dette i sidemenyen her på bloggen. 

Da håper jeg du også har hatt det fint i dag. 

Ja forresten en vesentlig ting, ser bloggen min rar ut for tiden, jeg får ikke opp sidemenyene her så alt er stokket om? Derfor håper jeg at jeg kan få noen tilbakemeldinger på dette, hvis så er da må jeg fikse på dette.

2 kommentarer:

  1. Hei =) Har du oppskrift på disse luene? de er superfine :D Hilsen ei som er nybegynner på strikking :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Anonym, tusen takk - jeg har gått ut ifra oppskriftene i mariusboka.

      Slett

Drevet av Blogger.