Hvordan få fine bilder på Instagram?

InstagramHar du lurt på hvordan du kan få best mulig bilder på instagram, jeg gikk lenge å var sånn passelig irritert på min Xperia mobil og var nesten i ferd med å kjøpe meg en iPhone. Jeg greide overhodet ikke ta ordentlige bilder som jeg sendte inn til instagram, men med god hjelp har jeg nå fått dette til.

Nå trenger du ikke lenger å bruke bare tlf.bilder med dårlige redigeringsmuligheter på instagram. Jeg bruker mitt speilrefleks Canon Eos til dette og redigerer bildene i photoshop. Bruk det programmet du er vant å redigere i og lagre bildene som normalt.Hvordan få fine bilder på Instagram?

Dropbox
1 Last ned Dropbox til din datamaskin - link her
2 Last også ned Dropbox til din telefon, (jeg bruker eksemplet for android-telefoner i denne forklaringen) - Gå til Play butikk med telefonen og søk opp Dropbox, last den ned. Link her


Dropbox

Vel da er det meste klart, og du har allerede en Instagramkonto regner jeg med.Deling av de ferdigredigerte bildene gjør du på følgende måte:
1 Åpne din dropbox på pc og dropp bildene dine der som du ønsker å bruke. Nå ligger de klar til å hentes.

2 På din android åpner du nå dropboks og finner et bilde du ønsker på instagram, klikk på bildet og velg eksporter, nå kommer det opp en liste med ulike plasser du kan eksportere til - velg instagramikonet.

3 Videre har du jo bildet ferdig redigert og beskjært så nå kan du bare godta redigeringen og bekjæringen der og vips så ligger bildet ditt ute.


Min instagram "strikkemaske" finner du her

En kreditt til Jeanette som hjalp meg har sine flotte instagrambilder her2 kommentarer:

  1. Moro at du fikk det til, og takk for link! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja tusen takk for god hjelp igjenn :-)

      Slett

Drevet av Blogger.