Fana Bolero i Alpakka

Denne er en av to ufoer som jeg har hatt siden i fjord liggende og tenkte at nå var det vel på høy tid å gjøre den klar..Jeg startet på den i sommer en gang og så strikket jeg den ferdig men den har som sagt blitt liggende i noen mnder nå.
Jeg brukte Pure Alpaca fra Ice i det sorte og hvite, mens på sølvfargen er det Concorde fra PT-design (Rauma).  Mønstret fant jeg i boka "Lekre Masker& Lekre String" av Sidsel J. Høyvik

Jeg har kun valgt å bruke sølvtråd + den sorte til broderier og hekling.  Heklekanter er tatt litt etter eget hode. Stingene som det er brodert med er Kjedesting, Maskesting og Millefleursting. Morsomt å brodere litt og concorde-tråden var veldig fin å bruke til å brodere med.

Fana Bolero i Alpakka

Jeg er litt usikker på om jeg skal ha flere broderier på denne med blomster på brystet og ermer, slik det er i oppsklrifta, jeg vet ikke ennå. Jeg synes også at det var vaskelig å bli helt fornøyd med fasongen, det virker som om stjerneborden kunne vært en stjerne mindre på til meg.

Bildet er også tatt med blitz så skinnet i concord-tråden kommer ikke riktig frem på bildet.

Jeg får vel si godt nytt år her igjenn til dere som ikke fikk det med dere i går. Håper alle sammen får en flott start på det nye strikkeåret vi går inn i nå. :-)1 kommentar:

Drevet av Blogger.