Den siste tiden....med litt av hvert!

Her går det i strikking av bestillinger for tiden og i dag har jeg holdt på med tova votter som skal pyntes med dompapper, de er det bare tomlene igjenn på nå før de går til toving i morgen. Skal også få avsluttet et par andre votter som jeg måtte stoppe å strikke på når jeg fikk denne bestillingen.

Tova votter under strikking


Venter også på at en annen dame også skal få bestemt seg for farger på sin mors votter...:-)
Spennende for meg og å ikke vite hvilken farge det blir neste gang :-)

Luer på hvor mange av disse tovavottene det har blitt til nå, det er ganske så mange. Kanskje jeg må ha ei varetelling på dette snart for å se hvor mange jeg har strikket i år.

Butikken jeg hadde på Epla er også tømt for varer nå og flyttet til den nye nettbutikken min. Jeg kommer nok til å ha butikk på Epla ennå men tror nok at jeg vil legge ut noe der som er helt nytt så folk slipper å se det samme oppat og oppat igjenn.

I den nye butikken kan jeg bestemme selv hva jeg vil ha som blikkfang, og vil fortsette med vottesalget der :-) Tenker det vil bli en god del nålefiltede votter med ulike motiver på, og litt annet vakkert jeg har lyst å strikke. Ønsker du å få strikket noe du ikke ser der inne så ta gjerne kontakt jeg strikker det meste :-) og blir alltid lykkelig for en hyggelig prat uansett. Du er herved velkommen til å ta en titt, da kan du klikke her, eller du kan fortsette å lese videre. :-)

Jeg har også fått til å lage meg nyhetsbrev nå og kommet så vidt i gang med det, jeg har sendt ut julehilsen til alle dere som har handlet fra meg og til alle dere som følger butikken min på tictail. Takk til dere!
Ønsker du å melde deg på mine nyhetsbrev så kan du gjøre det ved å klikke på linken til høyre i sidestolpen der du finner brevet. Eller klikke her.

Mine nyhetsbrev skal komme ut ca 1 gang pr. mnd så du vil ikke få postkassen din nedspammet, du kan også melde deg av automatisk og du vil ikke lenger motta noen eposter fra meg.

Da ønsker jeg alle her en riktig fin kveld videre, og ei god natt hvis du er på tur dit!
Klemz Beate :-)


Ingen kommentarer

Drevet av Blogger.