Joda de skal være slik disse mønstervottene

Da var jeg akkurat ferdig med vottene som ennå er våte faktisk. Disse mønstervottene er strikket fra et av Kulabra Designs sine mange oppskrift. Fuglene er dompapper selv om de ikke kommer helt fram her fordi jeg har strikket de i sort.
Jeg var litt spent på hvordan dette ville ende når jeg valgte kauni og på pinner nr. 2mm. Til votter så tenker jeg nok ikke at strikkingen vil bli for tett. Synes bare det er litt bra.

Jeg hadde et ensfarget garn i sort og litt av regnbuegarnet som jeg iherdig prøvde å dele slik at fargene skulle stemme. Men den gang ei.... fargene på det grønne og gule feltet ble vel ikke akkurat men synes bare det gjør de litt mer sjarmerende. :-)

Etter at vottene var ferdigstrikket håndtovet jeg de på vaskebrettet, og litt gjorde litt ekstra rundt håndleddene for å få en litt bedre fasong, og for at de skal holdes bedre på hendene. Resultatet så langt er veldig bra synes jeg.
De er nå ikke helt tørre ennå så disse bildene er tatt med både blits og i fuktig tilstand. (skal komme med bedre bilder i morgen tenker jeg).


De nye bildene under:


Størrelse: Dame M
Hel Lengde: 28  cm
Bredde: 11 cm
Høyde fra tommelgrop til fingertupp: 15 cm

Farger: CC og EQ

Materiale: 100% Ull
Garn: Kauni
Garnmengde: ca 80 gr
Pinner nr.: 2,5 mm
Teknikk: Håndstrikket og håndtovet

Vaskeanvisning: Vaskes for hånd i ullvaskemiddel, vottene formes og strekkes etter vask og tørkes flatt.

Design: Kulabra
Strikkeoppskrift: her


Er du en som ikke strikker har jeg produkter til salgs ta gjerne kontakt.


Da ønsker jeg alle ei riktig fin første advent.

1 kommentar:

Drevet av Blogger.