2 par dompappvotter på tur

Da er jeg ferdig med to par dompappvotter her, disse er bestilt og snart på veg ut til Vormsund og Hornnes :-)

Tovede votter med nålefiltet dompapp


Det er så gøy å lage ting som folk blir skikkelig glade for, de er jo søte da disse vottene jeg kan ikke si annet. Luer på når jeg får tid å lage meg slike selv og, for slike vil jeg og ha.

Det går vist for full fart mot kaldere tider kjenner stor forkjell på temperaturen ute nå om dagene, skikkelig kulde har det blitt her, men ikke snø ennå da :-)

Begynner å glede meg litt til snøen kommer jeg, da blir alt så mye lysere om kveldene og vinteren er jo en flott tid, med hjemmelagde islykter, dompapper på fuglebrettet og kankskje skiturer.

Apropos islykter, det har jeg laget en beskrivelse av her i bloggen tidligere, de blir vakre og er enkle å lage. Du finner beskirvelsen på islyktene her.

Ellers i strikkingen har jeg et par luer som jeg har strikket på innimellom alle vottene og tøflene. Må jo ha litt lettere saker å holde på med og, jeg blir fort sliten av å strikke med så tykke pinner og tykt garn. Luene strikker jeg på pinner nr. 3 og 3,5 begge to og den ene er flettemønster i den andre et annet hullmønster som jeg ikke kommer på navnet nå. De får du se en annen gang når de en gang blir ferdige.

Takker for alle som følger bloggen her - ønsker alle en fin kveld.


Lyst til å strikke slike selv så finner du  alle mine oppskrifter som er til salgs  hær

Er du en som ikke strikker har jeg produkter til salgs ta gjerne kontakt.

Ingen kommentarer

Drevet av Blogger.