Grå pulsvarmere

Myke herlige pulsvanter blir det når en strikker med Royal alpakka. Strikket med en liten hullmønsterkant nede og rillestrikk oppover armene. De er strikket fram og tilbake og sydd sammen etterpå. Disse har også et hull til tommelen.
Grå pulsvermere i alpakka
Grå pulsvermere i rillestrikk og hullmønster

Grå pulsvermere
Dette garnet har jeg strikket pulsvanter av tidligere i grått, og et par i sort. Dette garnet er å anbefale for alle, kjempegodt å strikke av.
Skal d strikke strikke større plagg er vel kanskje ikke å anbefale siden det kanskje har en tendens til å sige litt pga tyngden i selve garnet. Til småplagg som luer og votter er det iallefall helt yppelig.

Jeg har kanskje nevt det tidligere og at alpakka kan være bra for leddgikt eller for de som fryser hele tiden? Det sies også at Alpakka har helende effekt for raumatikere og er derfor et godt hjelpemiddel mot vonde ledd samtidig som garnet er KLØFRITT!


Størrelse: Dame M
Lengde: 19 cm
Farger: Mellomgrå

Materiale: 100% Alpakka
Garn: Royal Alpakka fra Dalegarn
Garnmengde: 25 gr.
Pinner nr.: 3

Teknikk: Hånsdtikket hullmønster og riller

Vaskeanvisning: 30° håndvask, uten skyllemiddel. Etter vask skal det ikke strekkes, legg pulsvantene i fasong og la de tørke på et håndkle.

Designer/Oppskrift: Fikk ikke tillatelse til å oppgi kilden etter forespørsel i kveld. Videre fjærnet de oppskriften fra sin side.


2 kommentarer:

  1. Fine pulsvarmere, som sikkert 'puser' seg godt rundt handleta.
    Siri

    SvarSlett
  2. Fine pulsvarmere! Tid for det nå, eller her går vi kanskje direkte på votter. 2 plussgrader i dag, og snø nedover liene.

    God torsdag fra Ingunn

    SvarSlett

Drevet av Blogger.